Dj Akman Acı Geceler Mp3 indir

Dj Akman Kapak Olsun (2009)
Sanatçı Dj Akman
Albüm Kapak Olsun (2009)
Şarkı Acı Geceler
Hit 799 indirme
Haftalık Hit 1 Haftalık indirme.
Boyut 3.97 MB
Tarih 18 Kasım 2017 , Cumartesi günü eklendi.
Puan
10 üzerinden 8 puan. 3 kişi puan verdi.
Acı Geceler Yorumları.
Acı Geceler indir ve şarkı sözü.

Dj Akman - Acı Geceler Sözleri

Türkiye’de rap müzik, eski nesil (oldschool) rap ile en parlak günlerini yaşamış ve sonrasında yine pop müziğin zirvedeki yerini almasıyla birlikte underground’daki yerine geri dönmüştü.

Ezhel‘in Müptezhel albümü, yeni nesil gençliğin müziğe bakış açısı ve dünya görüşünü orijinal bir biçimde işlemesiyle dikkatleri üzerine çekti ve yeni nesile bu konuda ilham verdi. Türk müzik piyasasında kendine yeniden yer bulmaya başlayan rap müzik, yeni nesil rapçilerin ve rap crew’ların üst üste yayınladığı parçalarla Türkiye’deki ana akımı poptan rap’e çevirmede etkili oldu. Dizi piyasası da bu akıma ayak uydurarak sountrack parçalarını rap türünde seçmeye başlayınca, underground’da takılı kalan rap müzik bir anda Türkiye’nin ana akım müzik türü haline geldi.

Son aylarda Almanya’daki Türk rapçilerin de oyuna dahil olmasıyla birlikte, rap müzikteki çeşitlilik de artış göstererek her tarzdaki dinleyiciyi rap müziğin hedef kitlesi haline getirmede etkili oldu.

Youtube trends listesinde her gün en az bir yeni rapçi görmek sıradanlaşırken, içinde bulunduğumuz hafta Spotify “Türkiye En İyi 50” listesinin 20 basamağı rap şarkıcı ve rap iş birliklerine ait.

Ben Fero, listede 7 şarkısıyla birden yer bularak, tüm müzik türlerinde listede en çok yer alan sanatçı olmayı başarırken, Anıl Piyancı 5, Ezhel ise 3 şarkıyla kendine yer buldu.

Listede yer alan Ben Fero parçaları:
Demet Akalın, Biladerim İçin, Jenga(feat. Khontkar), 3 2 1 , Motivasyon, Babafingo, Mahallemiz Esmer.

Anıl Piyancı parçaları:
Ne Bakıyon Dayı Dayı ( feat. Keişan), Katliam 3 (feat Massaka), Bırakman Doğru mu? (feat. Zeynep Bastık), KAFA 10 (feat. Ezhel), Şöhretin Basamakları

Ezhel parçaları:
Geceler, Felaket, KAFA 10

Sagopa Kajmer DJ Tarkan’la yaptığı Oldu Olanlar ve Ceza’yla olan Neyim Var ki parçalarıyla da eski nesli temsil ederek listede yer aldı.